Hva er biofyringsolje?

Hva er biofyringsolje?

Dette er alternativet for deg med oljekjel når fossil fyringsolje fases ut i bolighus og næringseiendom fra 2020. Biofyringsolje erstatter fossil fyringsolje på alle typer oljekjeler/oljebrennere. Bioparafin erstatter fossil parafin på parafinovner.

Biofyringsolje og bioparafin leverer lavere utslipp av svoveldioksid, ingen aromater, og NOx og støv på linje med fossil fyringsolje.

I Norge leveres det sertifisert og bærekratig biofyringsolje og bioparafin. Leverandøren som kommer til deg er garantist på dette, samt at produktet du mottar har førsteklasses, teknisk kvalitet.

Det er distribusjon av biofyringsolje i hele Norge. Og det finnes fyringsteknikere og tankrensselskap som kan utføre omstillingen overalt der det finnes oljekjeler.

Biofyringsolje og bioparafin

Biofyringsolje er Sertifisert – Bærekraftig – Sporbart

CO2-nøytralt

Forbrenning av biofyringsolje og bioparafin tilfører ikke ny CO2-konsentrasjon i atmosfæren, og vil derfor ikke bidra til økt drivhuseffekt og global oppvarming.

Sertifiserte råvarer = ikke i konflikt med matproduksjon, medfører ikke avskoging og sikrer fair trade for alle arbeidstakere som jobber med produktet.
Produktene er fremstilt av planteolje, frityrolje, slakteavfall, tallolje og trevirke. Sporbarhet og dokumentasjon er avgjørende, da dette sikrer at produktene ikke er i konflikt med matproduksjon eller medfører avskoging. Biofyringsoljen produseres av fornybare ressurser. Disse er en del av de raske karbonkretsløpet i atmosfæren.

Miljøvennlige løsninger

Dersom du ønsker mer informasjon omkring bruk og dokumentasjon av sertifiserte produkter, ta kontakt, vi hjelper deg gjerne på veien mot en mer miljøvennlig fremtid.

Vi kan støtte deg på omstilling av anlegget, service og kontroll av eksisterende oljekjel. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål!

Gjennom biofyringsolje.no er du garantert biofyringsolje eller bioparafin som er:

1. et sertifisert og bærekraftig produkt
2. levert av en premium leverandør som leverer riktig produkt, på tida og med et smil
3. et fossilfritt produkt som du kan benytte på oljekjelen med god samvittighet etter 1.1.2020.

Kontakt oss i dag for gratis rådgivning!

Kom i gang med fossilfri biofyringsolje ved å ta kontakt via dette skjemaet, eller nå oss på:
post@biofyringsolje.no
+47 24 07 71 10

Meldingen er sendt. Du hører fra oss!
Noe gikk galt, prøv igjen.